tisdag 20 oktober 2015

Oktobers Julutmaning Dag 19 Julklapp du ångrat/önskar du inte fått

Dag 19 –  En julklapp du ångrat att du köpt/du önskar att du aldrig fått.

Alltså jag har funderat och funderat på denna fråga och jag har nog inte ångrat nåt jag köpt, jag menar jag köper ju allt av en anledning, visst kanske man tycker att nån grej är lite löjlig el onödig så men ibland är lite småplock bra bara för att det är kul att få öppna lite paket och det ska bli flera, så det ligger ju lixom ändå en tanke bakom och då tycker jag inte det kan kallas onödigt =)

För mig är det tanken som räknas och jag skulle aldrig önska att jag aldrig fått något, det känns elakt när nån varit snäll och köpt nåt till en.
Men bara för det när jag och sambon prata i morse så var jag tvungen att skratta för jag tänkte ju på denna fråga och kom på att förra julen el om det var julen innan så fick jag ett par mysbyxor, jag älskar mysbyxor och ville ha det, bra att ha inomhus när man har hundar, då går inte jag finklädd =P
Men iaf tillbaks till dessa mysbyxor, jag fick vita, vita lixom hur tänkte han nu?! Jag tror inte han tänkte utan tyckte nog mest rea var bra och då kunde han köpa fler saker  så återigen är vi tillbaks på att tanken som räknas och tanken var god =) Men ändå vita bland massa små busvovvar haha


1 kommentar:

  1. Åh herregud!!! VITA kläder för en hundägare...!!! Hos mig kan jag räkna mina vita klädesplagg på ena (tummen) handen:) Det räcker med att jag bara sätter på mig det så blir det skitigt...! Tacka vet jag svarta kläder..den färgen har jag lite flera plagg av:)

    SvaraRadera