onsdag 14 oktober 2015

Den bästa julen

2015-11-20 är releasedatumet för Hasse Anderssons julalbum Den Bästa Julen. Jag gillar Hasse, han verkar så snäll och go och sen ser han ju faktiskt ut lite som jultomten och vilken underbar bild det är på skivan, detta måste ju bara bli fantastiskt. Jag ÄLSKAR "Änglahund" Får man ta hunden med sig in i himlen, han är snäll och han har varit en riktig vän.... Så fin låt =) och det hoppas jag verkligen man får. Så denna ser jag fram emot att få lyssna på.
 
 


Bild och info från Ginza
 
"När Hasse Andersson firade jul förra året kunde han inte i sin vildaste fantasi föreställa sig vad som väntade 2015. Braksuccé i Melodifestivalen, sommarturné med publikrekord, guld och platinaskivor, hundratusentals nya fans och dessutom barnens nya stora idol. En omtumlande resa för en nybliven pensionär vars karriär puttrade på i behagligt tempo, men som efter mello exploderade i turbofart.

Nu avrundas året med en samling julsånger som varit en viktig del av Hasses repertoar genom åren. Julmusiken har för Hasse alltid varit central både på scen, i föreställningar och på skiva."

2 kommentarer:

  1. Den låter riktigt mysig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det ska bli spännande att lyssna och se om den är som jag tror, även om jag inte lyssnar på Hasse i vanliga fall, så kan jag tänka mig att den kan bli bra =)

      Radera