lördag 10 oktober 2015

Oktobers Julutmaning 9 och 10

Dag 09 – Dagen som gått …Ja det hände inte så mycket juligt igår för jag mår inte så bra så låg mest på soffan och läste julbloggar så därför kom det inte något långt inlägg igår om dagen som gått.


Dag 10 – Ett julklappsrim du minns


gabriel schouten de jel
 
Vi brukar inte skriva julklappsrim, har gjort någon enstaka gång på någon klapp.  Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag det förstör lite om man gör det, iaf vissa rim. Som tex detta Hej på dig din gamle tok, se upp för här får du en ...
Då har man ju avslöjat vad som är i och då är det ju inte lika spännande att öppna längre.
Om man nu ska rimma, jag gillar rim i sig och tycker det är jättekul att hitta på, men då ska det vara nåt så man inte är säker på vad som är i =) Så spänningen ligger kvar och man blir lite förvirrad haha
 
Var ju tvungen att läsa lite rim nu och tex denna hade jag nog inte fattat och det gör det ju genast lite mer intressant =)
*Julrim på Bilbana: "Vit går om röd, röd hamnar i nöd"
Brukar ni rimma på era julklappar?

2 kommentarer:

  1. Jag tycker som dig - för det mesta vill jag nog inte veta vad som är i paketet! Men någon gång har jag nog rimmat när jag kom på något roligt rim..för nog händer det att jag funderar lite när jag sitter och slår in dem:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha ja jag brukar också sitta och fundera på rim, gillar att rimma, men som sagt isf får det inte vara för avslöjande =)

      Radera