torsdag 24 september 2015

Rusta rustar för jul

Haha förlåt för en jättedålig rubrik, var bara tvungen. Idag var vi en sväng på rusta för att köpa dessa mysiga konstfällar.
 


Ja det är väl egentligen inget juligt med dem förutom att de är mysiga, men till min stora glädje fick jag se en julgran, visserligen i plast men ändå. Sen fanns där lite ljusslingor och lampor, tyvärr hade dem inte kommit längre än så. Men det var ändå härligt att se att det är på gång. Jag tycker rusta har fina julsaker och även om där inte är jättestort så är det så mysigt att gå runt bland julsakerna och spana, så det får bli ett besök snart igen när allt är uppe.

4 kommentarer:

 1. Hej! Vad kul att hitta en ny julblogg! Tack för kommentaren på min blogg:) Jag tycker du gör helt rätt som startar en egen julblogg; det är underbart att vara en del av den här världen! Och när du skriver om din EGEN jul och dina egna upplevelser så kommer den att bli speciell - ingen annan är ju DU! Jag tycker också att det är jättekul att läsa mina inlägg från förra julen så det är också kul att skriva för sig själv:)))
  Julkram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Åh tack för dina fina ord, blev alldeles varm i hjärtat =) Du har ju helt rätt och jag ska tänka på det =) Kul att höra att du gillar min header =) Julkram tillbaks!

   Radera
 2. Och förresten, jag tycker din header var jättefin!!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera