måndag 28 september 2015

Göra julkulor


Igår beställde jag lite saker från Panduro, tänkte göra egna julkulor. Skulle gjort det förra året men tiden gick och sen blev det aldrig av, så i år har jag bestämt mig för att göra det =)

Förra året gick granen i vitt och lite silver och det blir samma i år igen, älskar den vita julen och eftersom vi har flyttat upp alla ekmöbler till ovanvåningen och har vitt, lite lantligt/ shabby chic i vardagsrummet nu så passar det perfekt med vitt i granen. Vill ha mer kulor i granen än förra året så därför tänkte jag göra lite egna och så är det ju kul att pyssla lite själv. Ska leta fram en bild sen på förra årets gran. 
Här är lite av det jag beställt =) Ser fram emot att få hem det, men såg att det var 20-25 dagars leveranstid på Panduro just nu så tyvärr dröjer det ett tag. Kanske är bra på ett sätt för då kan man pyssla lite närmre jul. Ju närmre jul , ju mer julkänslor får man och då blir det ännu mysigare att julpyssla.

3 kommentarer:

 1. Du kanske har läst på min blogg att jag också håller på att göra julgransdekorationer, men jag försöker hålla mig till saker som går att göra av det jag har hemma...Få se om om det blir bra eller ej... Ser fram emot att se vad du kommer att pyssla ihop till granen:))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror det blir kanon, jag älskar dina virkade snöflingor, så söta =) Tyvärr kan jag inte virka.

   Radera
 2. Tack för din fina kommentar! Vi får hoppas att det är så, kvar lever de som gått bort i våra minnen <3

  SvaraRadera