tisdag 22 september 2015

Börja Julblogga

Jag är en 32-årig tjej som älskar julen, egentligen vet jag inte var det kommer ifrån, ingen annan i familjen är så julgalna som jag.  Det bara är nåt med stämningen, allt pynt alla fina adventsljusstakar i fönstren och de fina julsångerna som gör att man blir alldeles varm i kroppen.

Jag har läst julbloggar i några år och de gör så jag får ännu mer julstämning. Min sambo brukar säga att varför startar du inte en egen julblogg, men har känt att det finns så många så behövs det verkligen en till?! De flesta tar ju upp samma sak och det blir kanske lite mycket med ännu en blogg, varför skulle någon välja att läsa min då och har jag egentligen något att skriva om.
Men sen slog det mig att jag kan ju skriva för min egen skull, för att jag tycker det är roligt, sen är det ju även kul att kunna titta tillbaks på vad man gjort. Vill någon annan sen läsa så är det bara ett plus för mig.
Så härmed startar Tezz Christmas =)

2 kommentarer:

  1. Jag tänkte samma som du, förra året när jag började blogga. Men det är ett bra sätt att få utlopp för alla juliga tankar (mina vänner tycker jag pratar om julen liiite för tidigt;)) och vill någon läsa så är det ju, som du skrev, ett plus!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha ja de flesta tycker att man är lite galen som redan gör det så jag håller med, här i bloggen behöver man inte bry sig om det, man kan prata så mycket jul man vill =))

      Radera