måndag 30 oktober 2017

När är det ok att lyssna på julmusik?

Ja nu har jag en bra stund längtat efter att lyssna på julmusik. Men på nåt sätt känns det lite tidigt ännu. Jag vill inte fuska för tidigt. Men igår dök det upp musiktips i en blogg,jag tänkte verkligen inte trycka på play men jag kunde inte hålla mig. De två första lyssnade jag bara några toner men sista låten lyssnade jag klart på. Ja ja lite fusk är väl ok?!

När är det eg ok att lyssna,när anses det normalt? 1 Dec? Men då hinner man ju knappt lyssna!
Mitten av Nov kanske,el kanske redan 1 Nov?
Många funderingar idag :)
När tycker ni det är ok och när börjar ni själva lyssna?

4 kommentarer:

 1. Jag har lyssnat en del i Oktober, men mina bästa skivor kommer jag att spara till November...om två dagar alltså:)) Jag har inga måsten när det gäller sådant här; man ska leva och njuta i stunden eftersom man inte vet vad som händer i morgon...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det har du helt rätt i :) Nu har jag lyssnat en del:)

   Radera
 2. Haha var det mina musiktips eller? ;) Jag börjar alltid lyssna i oktober redan, någon kväll jag känner att det är extra juligt eller när jag bloggar. Annars är den "riktiga" starten i slutet på november och efter det lyssnar man ju på julmusik typ dagligen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det var det :) Lyssnade på kvällen så stod helt still vilken blogg det var på morgonen. Nu ser jag det var din. Sista låten är väldigt bra :)

   Radera